Søk prosjektstøtte

Mental Helse Ungdom er medlem i Stiftelsen Dam, og dette betyr at du som ekstern part kan søke prosjekter gjennom oss. Du kan søke gjennom oss på ordningene Helse, Utvikling og Forskning. Sjekk nettsiden til Stiftelsen Dam for mer info og retningslinjer.

Helse eller utvikling

Om du ønsker å søke gjennom oss til ordningene Helse eller Utvikling må vi ha en skisse av prosjektbeskrivelsen din innen 15. juni om du ønsker å sikte mot fristen til høsten/vinteren og en skisse av prosjektbeskrivelsen din innen 15. desember for å kunne gjøre en vurdering mot 15. mars-fristen (sistnevnte gjelder kun Helse-ordningen). Du finner mal og informasjon om hvordan du søker på stiftelsen sine nettsider. Les retningslinjene for de ulike ordningene godt.


Forskning

For å søke på ordningen Forskning anbefaler vi at du kontakter prosjektsjef i løpet av mars, da fristen for å søke forskningsmidler er 1. juni. Med Mental Helse Ungdom som søkerorganisasjon får du tips, råd og veiledning gjennom hele prosessen. Prosjektsjef i Mental Helse Ungdom vil kontakte aktuelle samarbeidspartnere fortløpende etter frister for skisser av prosjektbeskrivelser.


Spørsmål eller innsending av prosjekter

Kontakt prosjektsjef [email protected] for spørsmål og innsending av prosjektskisser.

Hei! Dette er en splitter ny nettside, og for tiden arbeider vi med å legge inn alt innhold.

Trykk her for å komme til den gamle nettsiden.