Vilkår og retningslinjer for gaver

Her finner du vilkår og retningslinjer for gaver gitt til Mental Helse Ungdom.

Fastgivere

Faste givere er organisasjonens hovedkonsept for faste givere. En fastgiver er en som støtter med en fast pengegave hver måned, enten ved bruk av AvtaleGiro, giro i posten, SMS eller Vipps.


Betaling: Fastgivere med AvtaleGiro får trekk fra bankkonto. Fastgivere per Vipps trekkes fra ønsket bankkonto eller -kort, og avtalen er tilgjengelig i Vipps-appen eller via innlogging på nettsiden til Vipps.


Oppsigelse: Det er ingen bindingstid, og du kan når som helst si opp din fastgiveravtale ved å kontakte oss på [email protected] . Det gjelder både for avtaler med fast bidrag via AvtaleGiro, Vipps og giro i posten. Er du fastgiver med AvtaleGiro kan du stoppe betalingen i din nettbank, men du må samtidig gi oss beskjed om at vi skal avslutte avtalen.

Medlemmer

Medlemskap i Mental Helse ungdom gjelde barn og unge opp til og med 36 år. Medlemskontingent betales årlig via Avtalegiro eller Vipps. Det er ingen bindingstid, og du kan når som helst si opp ditt medlemskap ved å kontakte oss på [email protected] . Det gjelder både for avtaler med fast bidrag via AvtaleGiro, Vipps og giro i posten. Er du medlem med AvtaleGiro kan du stoppe betalingen i din nettbank, men du må samtidig gi oss beskjed om at vi skal avslutte avtalen.

Skattefradrag

Pengegaver til ideelle formål gir rett til skattefradrag.


Dette gjelder om du har gitt en pengegave på minst 500 kroner.

Hei! Dette er en splitter ny nettside, og for tiden arbeider vi med å legge inn alt innhold.

Trykk her for å komme til den gamle nettsiden.